Platforma pe care poți să urmărești online zeci de filme rusești și sovietice, produse în secolul trecut, dar și în prezent

Screen Shot 2021-12-17 at 18.22.26

Dacă ești pasionat(ă) de cinematografie și istorie, dar și ai vrea să înțelegi cultura propagată în perioada sovietică, te poți aventura în zeci de filme produse începând cu anii ’20 și până în prezent – toate adunate pe o platformă ușor de accesat – sovietmoviesonline.com.

Pe platforma sovietmoviesonline.com poți găsi o selecție generoasă de filme produse în secolul trecut, dar și în prezent. La fel de generoasă este și diversitatea genurilor: filme de acțiune, aventură, arthouse, documentare, drame, fantezii și multe altele. De asemenea, filmele sunt disponibile și cu subtitrări în mai multe limbi, inclusiv în limba română.

Dacă ai preferințe de regizori sovietici și/sau ruși, poți găsi filmele în funcție de cei disponibili aici.

Pentru a avea acces la filme, administratorii pun la dispoziție mai multe tipuri de membership. Puteți plăti pentru acces pentru o zi, o săptămână, o lună sau pentru acces nelimitat.

O altă platformă interesantă unde poți găsi filme vechi este și EasternEuropeanMovies.com, despre care am scris anterior. Aceasta pune la dispoziție filme din întreg fostul bloc sovietic de Est, și anume din Bulgaria, Ungaria, Cehoslovacia, Germania de Est, Polonia, România, Iugoslavia.

Abonamentele pentru această platformă sunt similare.

Vizionare plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente