21:46:16 19.04.2024
Stiri

Rețeta Tamarei Șchiopu // Salată din legume marinate cu ciuperci deshidratate

Știri 29.08.2015 16:12 Vizualizări2234 Autor: Ziarul National
Rețeta Tamarei Șchiopu // Salată din legume marinate cu ciuperci deshidratate


Ingrediente:

cinci morcovi

0,5 kg de ciuperci

doi-trei gogoșari

un avocado

sos de marinadă: trei linguri de fulgi de drojdie inactivă, doi-trei căței de usturoi zdrobit, sucul de la jumătate de lămâie, trei linguri de ulei extravirgin de măsline, ½ de pahar de apă filtrată

Metoda de preparare

Legumele se marinează 20 de minute în sosul de marinadă.

Ciupercile se deshidratează la deshidrator, dar se pot folosi și marinate.

Toate se aranjează peste frunze verzi de salată, păpădie, rucola etc.

Se ornează cu vlăstari de lucernă și de floarea-soarelui.

Este o salată care reprezintă un prânz complet.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md