image
Sursa foto: dse.md

Detalii despre incendiul din sectorul Botanica: Trei echipaje de pompieri au intervenit, iar șapte persoane au fost evacuate

Aseară, trei echipaje de pompieri au intervenit pe strada Trandafirilor 13/2, din municipiul Chișinău, ca să lichideze un incendiu izbucnit la firele de curent electric dintr-o scară a unui bloc de locuit.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:23. Potrivit datelor înregistrate, în scara blocului a fost observat fum dens și flăcări. La fața locului au fost îndreptate trei echipe de pompieri, care ajunși au stabilit că în scară ard firele contoarelor electrice de la etajele 1 până la etajul 9. Arderea a fost lichidată la ora 20:57.

Totodată, în timpul intervenției din apartamentele blocului au fost evacuate șapte persoane, inclusiv un minor pentru evitarea intoxicării acestora cu produsele de ardere.

Nici o persoană nu a avut de suferit. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii IGSU au intervenit în 21 situații de risc.

dse.mddse.md
dse.mddse.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: