image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid negociază cu un ”personaj-cheie” de la Liverpool. Salah, Mane sau Firmino ar putea ajunge în Spania

Florentino Perez le pregătește o grea lovitură omologilor americani de la Liverpool. Plănuiește să le ”fure” omul care l-a ajutat pe neamțul Jurgen Klopp să construiască una dintre cele mai puternice echipe din lume - directorul sportiv Michael Edwards (42 de ani).

Englezul și-a anunțat șefii de la Liverpool că va pleca la finalul sezonului, după 10 ani de colaborare. Între timp, pe fir a intrat președintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez, cel care îl place foarte mult pe Edwards și îl vrea în staff-ul său.

Michael Edwards este omul care i-a adus la Liverpool pe Virgil Van Dijk, Mohamed Salah, Alisson Becker sau Sadio Mane, în strânsă legătură cu managerul echipei, Jurgen Klopp.

În urmă cu trei sezoane, Liverpool a reușit să cucerească Liga Campionilor, după o finală câștigată împotriva celor de la Tottenham Hotspur, scor 2-0.

Conform Mirror.uk, au existat și primele contacte între Perez și Edwards, iar directorul sportiv pare încântat să lucreze în capitala Spaniei. Sarcina lui Edwards ar fi să ajute la revitalizarea unei echipe îmbătrânite, cu sosiri istețe, pe bani mulți, conforme cu moștenirea Galactico.

Și Newcastle United, club cumpărat recent de arabi, s-a interesat de Michael Edwards. Cu toate acestea, directorul sportiv i-a refuzat respectuos.

”Toate lucrurile bune au și un sfârșit. În cazul meu, am încheiat ultima fereastră de vară ca director sportiv la Liverpool. Chiar și când scriu aceste cuvinte pare totul puțin suprarealist, dar la sfârșitul acestui sezon îmi voi împacheta laptopul și voi părăsi biroul”, declarat Edwards, pentru site-ul oficial al clubului.

Dacă va fi adus la Madrid, presa din Anglia anunță că Michael Edwards ar putea lua după el în Spania cinci jucători de care se află extrem de atașat: Mohamed Salah, Joe Gomez, Naby Keita, Robert Firmino și Sadio Mane.

Bineînțeles, Real va fi obligată să plătească câteva sute de milioane de euro în schimbul jucătorilor, dacă Edwards îi va cere la echipă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: