llan Șor, la un pas de a rămâne, din nou, fără imunitate parlamentară. PG a transmis Parlamentului 9 cereri, pentru arestarea acestuia

Ultima oră! PG cere ridicarea imunității parlamentare a deputatului Ilan Șor. Solicitarea a fost anunțată de președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Foto: UNIMEDIA

„Astăzi dimineață au parvenit 9 cereri de la Procuratura Generală.

Cererea privind încuviințarea ridicării imunității parlamentare a deputatului în Parlamentul RM, Ilan Șor, în vederea reținerii, arestării, percheziției și trimiterii în judecată penală pe faptul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 190, al. 5, Cod Penal.

Cererea privind încuviințarea ridicării imunității parlamentare a deputatului în Parlamentul RM, Ilan Șor, în vederea reținerii, arestării, percheziției și trimiterii în judecată penală pe faptul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 190, al. 5, Cod Penal.

Cererea privind încuviințarea ridicării imunității parlamentare a deputatului în Parlamentul RM, Ilan Șor, în vederea reținerii, arestării, percheziției și trimiterii în judecată penală pe faptul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 243, al. 3, lit.a, b, Cod Penal.

Cererea privind încuviințarea ridicării imunității parlamentare a deputatului în Parlamentul RM, Ilan Șor, în vederea reținerii, arestării, percheziției și trimiterii în judecată penală pe faptul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 284, al. 1, Cod Penal.

Cererea privind încuviințarea ridicării imunității parlamentare a deputatului în Parlamentul RM, Ilan Șor, în vederea reținerii, arestării, percheziției și trimiterii în judecată penală pe faptul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 352 prim, al. 1 și 2, Cod Penal.

Cererea privind încuviințarea ridicării imunității parlamentare a deputatului în Parlamentul RM, Ilan Șor, în vederea reținerii, arestării, percheziției și trimiterii în judecată penală pe faptul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 42, al. 3 și 5, art.190, al. 5, Cod Penal.

Cererea privind încuviințarea ridicării imunității parlamentare a deputatului în Parlamentul RM, Ilan Șor, în vederea reținerii, arestării, percheziției și trimiterii în judecată penală pe faptul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 191, al. 5, Cod Penal.

Cererea privind încuviințarea ridicării imunității parlamentare a deputatului în Parlamentul RM, Ilan Șor, în vederea reținerii, arestării, percheziției și trimiterii în judecată penală pe faptul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 42, al. 2, 3, 4, art. 243, al.3, lit. a, b, Cod Penal.

Cererea privind încuviințarea ridicării imunității parlamentare a deputatului în Parlamentul RM, Ilan Șor, în vederea reținerii, arestării, percheziției și trimiterii în judecată penală pe faptul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 42, al. 2, 3, 4 și și art. 327, al. 3, Cod Penal”, a anunțat președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Cererile și materialele prezentate de Procuratura Generală urmează a fi transmise Comisie juridice numiri și imunități.



Pub