(video) A făcut „curat” și în bugetul stăpânului: O femeie, reținută după un furt la Soroca

O femeie de 42 de ani, locuitoare a municipiului Soroca, a fost reținută și este cercetată penal de polițiștii din Soroca pentru săvârșirea unui furt din locuință în proporții deosebit de mari.

Foto: Captură de ecran

Potrivit poliției, femeia fost reținută după ce un bărbat de 37 de ani, a sesizat polițiștii precum că din apartament periodic îi dispar sume mari de bani și alte bunuri.

Astfel, în urma acțiunilor de investigație și urmărire penală a apărut bănuială rezonabilă că infracțiunea este comisă de către menajeră, care era angajată de cinci luni de către proprietari.

Totodată, proprietarul a instalat în apartament camere de supraveghere video, care, au arătat că femeia ar fi implicată în furt.

Suspecta a fost documentată pe parcursul a două săptămâni, polițiștii acumulând probe concludente ce-i demonstrează vinovăția.

Aceasta, în timp ce făcea curățenie, sustrăgea bani și bijuterii. Prejudiciul cauzat proprietarului se ridică la 202 800 de lei.

Fiind audiată, femeia și-a recunoscut vina, iar în buzunarele acesteia au fost depistați bani care ar fi sustrași din locuință.

Suspecta a fost reținută pentru 72 de ore, dacă va fi găsită vinovată riscă închisoare de la 5 la 10 ani.



Pub