(video) Cele 9 cereri ale PG, trimise în Parlament, i-au pus pe jar pe deputați? „Unii s-au înnegrit, alții s-au apucat de inimă”

Solicitarea Procuraturii Generale de a retrage imunitatea deputatului Ilan Șor a provocat glume, dar și emoții în ședința de astăzi a Parlamentului. „Vă rog să aveți un pic de clemență data viitoare, față de colegi noștri din dreapta. Care s-au apucat de pahare, care de inimă, care s-au înnegrit, care s-au înroșit”, i-a spus deputatul PAS Adrian Cheptănaru speaker-ului Igor Grosu, care a dat citire celor 9 cereri parvenite de la PG.

Foto: UNIMEDIA

„Domnule președinte, în contextul anunțului de un pic mai devreme, când ați anunțat că aveți 9 cereri de la Procuratura Generală, vreau să vă rog să aveți un pic de clemență data viitoare, față de colegi noștri din dreapta. Care s-au apucat de pahare, care de inimă, care s-au înnegrit, care s-au înroșit. Am așteptat să revină tot Bahamas-ul în sală. Cel puțin să chemați asistența medicală, când faceți astfel de anunțuri. Cât despre Procuratura Generală, noi vă mai așteptăm”, a declarat deputatul PAS, Adrian Cheptănaru.

Mai mulți parlamentari prezenți la ședință au încercat să îi dea o replică, însă președintele Legislativului, Igor Grosu, a întrerupt duscuțiile. „Noi avem punct medical în clădirea Parlamentului, așa că sunt preocupări de prisos”, a precizat acesta.


Procuratura Generală cere ridicarea imunității parlamentare a deputatului Ilan Șor. Solicitarea a fost anunțată de președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul ședinței de astăzi a Legislativului. „Astăzi dimineață au parvenit 9 cereri de la Procuratura Generală”, a precizat Grosu.

Cererile și materialele prezentate de Procuratura Generală urmează a fi transmise Comisie juridice numiri și imunități.


Pub