Tu știi care sunt avantajele accesării unui credit nebancar?

16 Dec. 2021, 09:58
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
16 Dec. 2021, 09:58 // Bani și Afaceri //  MD Bani

Eşti într-o perioadă dificilă în care ai nevoie să împrumuţi o sumă oarecare de bani şi nu ştii ce să faci? Nu ştii ce să alegi între un credit nebancar şi unul bancar? Atunci fii sigur că informaţia din acest articol este exact pentru tine! Mai jos îţi prezentăm câteva avantaje ale unui împrumut nebancar, astfel încât vei înţelege de ce trebuie să alegi anume această opţiune în rezolvarea problemelor tale financiare.

1. Împrumut fără implicarea instituţiilor bancare

Nu întotdeauna banca îţi poate asigura confortul necesar pentru îndeplinirea anumitor scopuri, întrucât instituţiile financiare implică destul de multe procese de lungă durată. Fie că vorbim despre cumpărarea unei maşini, o vacanţă planificată demult sau reparaţia în casă, toate necesită investiţii. În acest caz, dacă nu ai ceva bani puşi deoparte, atunci un credit nebancar este soluţia potrivită. Astfel, împrumuturile nebancare devin acum posibile, atât din obligație pentru persoanele care nu mai pot folosi băncile tradiționale, cât și prin alegere, pentru persoanele care doresc să aibă o alternativă.

2. Îl obţii repede

Un alt avantaj al creditului nebancar este rapiditatea cu care îl poţi obţine. În general, împrumuturile nebancare sunt extrem de rapide, iar majoritatea companiilor acordă creditul în maximum 24 de ore. Însă, în cazul în care ai o grabă mare, o alternativă bună ar fi compania de creditare Zoom Credit. La ei, de exemplu, poţi obţine un împrumut rapid în doar 15 minute de la trimiterea cererii.

3. Nu ai nevoie de multe documente

Cu adevărat, un credit nebancar implică mult mai puţine documente decât o bancă obişnuită. Nu e nevoie să pregăteşti un dosar întreg sau să completezi zeci de formulare. De exemplu, există şi companii nebancare unde nu e nevoie de acte care să dovedească veniturile tale. În cazul companiei de creditare Zoom Credit este necesar să ai numai buletinul, fără alte garanţii şi documente inutile.

4. Îl poţi achita în rate convenabile

Un credit nebancar îţi poate permite să achiţi împrumutul în rate cât mai convenabile ţie. Eşti liber să alegi perioada de rambursare, astfel încât să nu îţi afectezi considerabil situaţia financiară din fiecare lună. În principiu, tu eşti cel care alege suma pe care o vei achita lunar, în dependenţă de perioada creditului.

5. Îl cheltui cum doreşti tu

Un împrumut nebancar îl poţi folosi cum doreşti tu, pe când banca te lasă să cheltui banii luaţi doar pentru ceea ce ţi-a fost acordat. Cu alte cuvinte, aceşti bani sunt ai tăi şi nimeni nu te verifică în ce mod, unde şi când aceştia au fost cheltuiţi.

6. Fără comisioane ascunse

Spre deosebire de bancă, o companie de creditare nu implică comisioane acordate de administrare, asigurări sau diferite conturi. Creditele nebancare sunt scutite de costuri suplimentare sau ascunse. Tu plăteşti doar dobânda lunară indicată în contract.

Concluzionând cele explicate mai sus, un credit nebancar îți poate acoperi cheltuielile suplimentare fără găuri în bugetul familiar, în cel mai scurt interval de timp și fără tot felul de documente suplimentare. Soluția problemelor tale este la doar un click distanță, iar din motiv ce suntem în luna cadourilor, Zoom Credit îţi oferă o oportunitate superbă pentru credite în Chişinău! Doar în această lună, poţi beneficia de oferta de 30% reducere din procentul unui credit de consum. Cum funcţionează? Simplu. Tu achiţi 70%, iar cele 30% sunt redirecţionate pentru acţiunile de caritate. Sărbători luminoase alături de Zoom Credit!

P. 

Realitatea Live

25 Apr. 2024, 12:58
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Lupu Eduard
25 Apr. 2024, 12:58 // Bani și Afaceri //  Lupu Eduard

Parcul industrial Răut de la Bălți funcționează doar pe hârtie. În hala fostei uzine sovietice Răut nu este niciun agent economic, potrivit declarației deputatului Boris Marcoci.

„Desigur avem nevoie parcuri industriale pentru agenții economici. Vreau să dau un exemplu, Parcul Industrial Răut de la Bălți. Este o hală industrială de 24 mii de metri pătrați unde nu e niciun agent economic. De zeci de ani nu se lucrează”, a comentat Marcoci eficientizarea a activității parcurilor industriale  prezentată de ministrului Economiei, Dumitru Alaiba.

Ce putem face noi pentru a aduce agenții economici, l-a întrebat Marcoci pe Alaiba.

„Realitatea e realitate, acolo suflă vântul. Nicio lege luată aparte nu va soluționa problema nu există soluții magice. Noi venim cu modificarea legii la parcurile industriale, în guvern am probat programul de industrializeze lucrăm la acordarea subvențiilor. De exemplu, în România vii cu o investiție x și primești subvenții de la stat. Este o soluție pentru parcul Răut”, a răspuns Alaiba.

Parlamentul a votat în prima lectură un set de măsuri de eficientizare a activității parcurilor industriale. Măsurile au drept scop să stimuleze producția, vânzările și veniturile din taxe, astfel încât parcurile industriale din Republica Moldova să fie mai eficiente și mai atractive pentru afaceri.

Proiectul urmează să eficientizeze activitatea parcurilor industriale pe trei dimensiuni: conceptuală, funcțională și administrativă. Parcurile industriale vor fi divizate în 3 categorii – generale, specializate și multifuncționale (de tip A, B, C). Acestea vor putea fi create pe unul sau mai multe terenuri, fiind reglementate și facilitățile oferite companiilor care activează în zonele industriale. De asemenea, vor fi stabilite drepturile, atribuțiile și obligațiile rezidenților parcurilor industriale, fiind prevăzute cerințe mai stricte pentru contractele dintre companiile administratoare și rezidenți.

Documentul, elaborat de Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării, a fost votat de 60 de deputați. După ce proiectul de lege va fi supus consultărilor publice, urmează a fi examinat de Parlament și în lectura a doua.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău