De la 9 000 până la 50 000 de lei. Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante în Moldova

bani-portofel-diez-scaled
Foto: diez.md

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la data de 16 decembrie. Salariul maxim pentru un post vacant este de 50 000 de lei.

Cel mai plătit loc de muncă vacant (50 000 de lei) declarat la ANOFM este pentru poziția de director la Total Distribution SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău.

25 000-45 000 de lei vor fi oferiți directorului financiar și administratorul companiei Valenagro Com SRL din municipiul Chișinău.

10 000-40 000 de lei vor fi salarii pentru 48 de angajați ai companiei Felist Prim SRL, care se ocupă de întreținerea și reparația autovehiculelor.

20 000 de lei se oferă pentru viitorul consultant în domeniul alimentației publice al complexului turistic Asconi SRL din satul Puhoi, raionul Ialoveni și pentru 2 declaranți vamali care vor activa în municipiul Ungheni.

19 000-20 000 de lei se oferă pentru un manager care va activa în domeniul construcțiilor, în orașul Comrat. Compania Onur Taahhut Taşimacilik Inşaat Ticaret Ve Sanayi SRL este în căutare de tehnicieni și muncitori auxiliari.

15 000-20 000 de lei vor fi oferiți pentru trei mașiniști la excavator care vor activa la Cariera de Granit și Pietriș din municipiul Soroca.

Alte posturi vacante cu salarii motivante le puteți vedea AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente