În ajunul sărbătorilor, promoție la credite business

Cu FinComBank #mergiînainte. Suntem alături în munca ta de zi cu zi sau în modernizarea practicilor de business. Iar acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, venim în întâmpinarea antreprenorilor cu o promoție specială la Сredite MICRO, pentru ca afacerea ta să prospere.

Foto: FinComBank

Doar între 15 noiembrie – 31 decembrie 2021, ai parte de:

  • Comision 0% la eliberarea creditului;
  • Comision 0% la închiderea anticipată.

Susținem dezvoltarea afacerii tale, de aceea poți obține un credit pentru: finanțarea capitalului circulant, procurarea utilajelor, lărgirea parcului auto, achiziționarea imobilului sau acoperirea cheltuielilor neprevăzute. Mai multe decât atât, poți opta pentru refinanțarea creditului existent în condiții mai avantajoase.

„Mereu suntem alături de clienții noștri și îi susținem cu tot ce au nevoie ca să-și facă viața de antreprenor mai ușoară, iar acum, cu prilejul noului an ce vine, le oferim credite cu reduceri de sărbători. Mai mult decât atât, fiecare are parte de o consultanță profesională și de personal banking, unde specialiștii noști vor analiza împreună cu clientul toate oportunitățile de business și vor veni cu oferta corespunzătoare necesităților actuale”, a menționat Serghei Ceban, Șef Secție Microcreditare și Șef adjunct Direcție Retail, FinComBank.

Avantajele Creditelor Business:

  • Procedură simplificată de aprobare a creditului;
  • Decizie rapidă;
  • Sume de până la 300 000 MDL, fără gaj;
  • Abordare individuală și produse de finanțare personalizate;
  • Perioadă extinsă de creditare;
  • Poți refinanța creditele și lua bani în plus, pentru a investi în dezvoltarea afacerii.

Cum aplici?

Accesează linkul, completează câmpurile indicate cu datele tale de contact, iar unul dintre consultanții Băncii va reveni cu un apel, pentru a-ți oferi toate detaliile pe care ai vrea să le cunoști.

Vom face tot posibilul pentru ca afacerea ta să prospere! Te aşteptăm în sucursalele Băncii, unde specialiştii noştri te vor ajuta să obţii creditul potrivit în dependență de specificul afacerii tale.


Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactați:

Теl.: (+373-22) 26-99-99
E-mail: fincom@fincombank.com
Website: www.fincombank.cоm


// console.log('no ads situation')