(stop-cadru) Ceban: „Prințesul gazelor, ditamai ministru-offshorovici, ca un fofârlică fâlfăie cu un contract într-o parte, în alta”
„Războiul” dintre Guvernare și primarul capitalei, Ion Ceban, continuă. Edilul a declarat că Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu „se laudă că bunul Dumnezeu ne dă timp bun, dar în problema ambuteiajelor bunul Dumnezeu nu vă dă timp favorabil?”, a spus Ceban într-o conferință de presă. La rândul său, Spînu a menționat că „să stea liniștit cel de-acolo că nu facem noi nimic să creăm ambuteiaje”.
Foto: Colaj/UNIMEDIA

„Am văzut că și prințesul Gazelor, un ditamai de ministru, offshorovici, care ca un fofârlică, ba fâlfăie cu un contract într-o parte, ba fâlfăie cu un contract în altă parte, se laudă și zice că bunul Dumnezeu ne dă timp bun, dar în problema ambuteiajelor bunul Dumnezeu nu vă dă timp favorabil? cumva să rezolvați această problemă, deci am văzut că se expun, se expun unul după altul tot felul de reprezentanți ai Guvernării, aceșteia care repet, nu au făcut în jumătate de an decât să aducă țara într-o situație dezastruoasă, nu am văzut un lucru bun, până când”, a spus Ceban într-o conferință de presă.

În cadrul ședinței de ieri a Guvernului, Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu prezentând un proiect cu privire la măsurile de atenuare a crizei energetice a menționat că guvernarea nu face nimic pentru crearea ambuteiajelor, iar Ceban „să stea liniștit”.

„Să stea liniștit cel de-acolo că nu facem noi nimic să creăm ambuteiaje, noi exact invers vom aproba toate proiecte ca să reușim să avem această centură cât mai repede și să reducem traficul din Chișinău”, a spus Spînu.


Pub