(stop-cadru) Ceban, despre Alaiba: L-am adus din diasporă, iar după 6 luni l-am dat afară de la Ministerul Educației, pentru că strica doar aerul

Primarul capitalei, Ion Ceban a dezvăluit „în premieră” că el l-a adus pe deputatul PAS, Dumitru Alaiba acasă din diaspora când era la Ministerul Educației unde și l-a angajat, iar „peste jumătate de an l-am dat afară pentru că înafară de a strica aerului prin minister nu a făcut nimic bun”, a spus Ceban într-o conferință de presă.

Foto: UNIMEDIA

„Apropo am văzut și un președențel de comisie de economie, care este specialist în toate, mai ales specialist în a scrie pe Facebook, așa m-am uitat foarte atent, om integru, om bun, om cinstit cu trei apartamente, o casă, mașini. Da nu vor oganele de drept să se întrebe da de unde are acest președențel de comisie care nu a făcut nimic în viața lui, nu a ridicat un pai. Apoi acest președințel de comisie.

Vă dezvălui în premieră, l-am adus eu acasă, era în diasporă când eram la Ministerul Educației, l-am angajat și peste jumătate de an l-am dat afară pentru că înafară de a strica aerului prin minister nu a făcut nimic bun. Acum strică aerul prin Parlament și în loc să se ocupe de politica bugetară fiscală, să se ocupe de proiecte de legi, el scrie pe Facebook de dimineață până seara. Treziți-vă”, a declarat Ceban. 

Ion Ceban a declarat că ambuteiajele din oraș sunt rezultatele unui sabotaj intenționat. „Primăria se ocupă de infrastructura orașului, nu de reglementarea circulației. Același lucru este valabil și pentru mașinile de pe trotuar și purtarea măștilor în transportul public”, a declarat edilul.

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a venit cu o reacție la declarația făcută de primarul capitalei Ion Ceban, precum că ambuteiajele din oraș sunt rezultatele unui sabotaj intenționat. „N-o să mă mir dacă în primăvară o să-i acuze pe cei din PAS că ies noaptea cu topoarele și fac gropi în asfalt”, a scris ultimul pe Facebook.


Pub