image
Sursa foto: Profimedia

Vestea "a picat ca un trăsnet". Benzema discută cu PSG. Real Madrid nu știa de asta. Ce l-a făcut să ia această decizie

Karim Benzema este, poate, cel mai în formă atacant al momentului, iar presa spaniolă a dezvăluit o veste care "a picat ca un trăsnet". Francezul de 33 de ani a purtat discuții cu PSG, fără ca Real Madrid să știe.

Totul a fost dezvăluit de publicația spaniolă El Nacional. Vestea nu le-a picat bine oficialilor de pe Santiago Bernabeu, care voiau să îi prelungească acordul, care este scadent în 2023. Acum totul este blocat deocamdată.

Ceea ce l-a speriat oarecum pe Benzema este faptul că oficialii madrileni vor să îi aducă și pe Kylian Mbappe, și pe Erling Haaland, așa cum anunță sursa citată. Asta ar face ca Benzema să își găsească cu greu locul în echipă.

Astfel, Benzema le-a cerut șefilor niște condiții greu de îndeplinit pentru a accepta prelungirea. Sursa citată susține că atacantul de 33 de ani vrea să-i fie asigurat, prin contract, locul de titular, indiferent că va veni și Mbappe.

Încă o cerință a lui Benzema a fost ca echipa să nu-l mai aducă și pe Haaland, iar asta este cea mai importantă.

Cifrele lui Benzema sunt extraordinare în acest sezon. El are 18 goluri și 8 pase decisive în 21 de meciuri oficiale ale madrilenilor, ceea ce îl face cel mai eficient atacant al momentului.

Însă chiar și în aceste condiții, Florentino Perez nu ar refuza să îl vândă. Sursa citată susține că șeful de la Real Madrid vrea neapărat să dea o dublă lovitură și să îi ia și pe Mbappe, și pe Haaland.

Numai că de Haaland este interesată și PSG. Și exact aici este "marele disconfort", așa cum susține sursa citată, care dezvăluie că oamenii din anturajul lui Benzema au fost cei care au purtat deja discuții cu parizienii.

Pe scurt, Benzema nu vrea ca Haaland să fie adus la Real Madid, iar dacă este adus Mbappe, atunci să i se garanteze și lui Benzema locul de titular.

O eventuală plecare a lui Benzema la PSG ar putea fi considerată o adevărată trădare de către fanii lui Lyon, echipa care l-a crescut și de unde a fost cumpărat de Real Madrid în 2009, cu 35 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: