image
Sursa foto: Profimedia

Icardi, discuţii avansate pentru revenirea în Serie A, dar nu la Inter! Cu cine semnează argentinianul

Mauro Icardi (28 de ani) e în discuţii avansate pentru plecare de la PSG, club care l-a cumpărat de la Inter cu 60 de milioane de euro, în vara lui 2020. Atacantul argentinian e aproape să se întoarcă în Serie A, dar nu la Inter, ci la Juventus, "Bătrâna Doamnă" care-l doreşte de mai mult timp.

Juventus are nevoie de întăriri în compartimentul ofensiv, astfel că în pauza de iarnă va încerca să-i convingă pe cei de la PSG să-l cedeze pe Mauri Icardi, cel care a devenit surplus în lotul francezilor. Tuttosport scrie că Juventus are deja o înţelegere cu Icardi, iar cum va trebui să-i convingă pe cei de la PSG.

Sursa citată mai notează faptul că Juventus va încerca să-l aducă sub formă de împrumut pe Icardi, pentru moment, cu opţiune de cumpărare pentru 30-35 de milioane de euro. "Bătrâna Doamnă" are nevoie de un golgheter aşa cum e Mauro Icardi, dar care nu prea mai prinde echipa după venirea lui Leo Messi (34 de ani), care formează o tripletă de vis în atac alături de Mbappe şi Neymar.

În acest sezon, Mauro Icardi a marcat de trei goluri în 18 meciuri pentru PSG, pentru care a strâns 748 de minute pe teren.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: