image
Sursa foto: Profimedia

Stare de alertă la Manchester United. Baza de pregătire a fost închisă, după depistarea unor cazuri de COVID-19

Clubul Manchester United a anunțat că şi-a închis baza de antrenament pentru 24 de ore, după depistarea unor cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul jucătorilor și al staff-ului tehnic.

Manchester United a precizat că persoanele infectate sunt în izolare, fără a preciza numele acestora.

Potrivit Sky Sports, gruparea de pe Old Trafford a înregistrat "un mic număr" de cazuri pozitive cu ocazia testelor efectuate duminică la centrul sportiv de la Carrington.

"Manchester United poate să confirme că, în urma testării PCR efectuate ieri, au fost confirmate cazuri de COVID-19 în rândul jucătorilor și staff-ului de la prima echipă. Am luat decizia de a închide operațiunile de la baza de antrenament, pentru 24 de ore, pentru a minimaliza riscul unor alte infectări", se arată într-un comunicat.

Manchester United dorește amânarea meciului cu Brentford, din Premier League, programat marți, și a întârziat deplasarea delegației echipei către Londra.

Acesta este al treilea focar de Covid-19 detectat în Premier League în ultimele săptămâni, după cele de la Tottenham Hotspur, echipă cu opt fotbalişti infectaţi cu coronavirus şi şi-a amânat deja două meciuri, şi Leicester City, care a putut disputa însă meciurile programate în această perioadă.

Manchester United este în prezent pe locul 5 în Premier League după 16 etape, cu 27 de puncte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: