Chicu, despre filmulețul cu realizări al Maiei Sandu: Lipsește ea și Vlad Filat. Senzațional guvernează și manipulează

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Chicu, a venit cu un comentariu, după ce șefa statului, Maia Sandu, a publicat un filmuleț despre realizările sale după aproape un an de mandat și schimbările de pe arena politică din țară.

Foto: captura ecran

Ion Chicu s-a referit la colajul politicienilor, care apare în filmulețul postat de Maia Sandu. „Lipsește doar Maia Sandu (și Filat) din acest colaj... Maia Sandu, care era bine-merci cu "mânuța sus", când partenerii ei din 2013-2014 furau aeroportul și miliardul. Bravo, Maia Sandu, senzațional guvernezi și manipulezi!”, a scris Chicu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

La aproape un an de mandat, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a lansat un filmuleț despre realizările sale, dar și ale partidului de guvernare - PAS.

La 15 noiembrie 2020, candidata PAS, Maia Sandu, a câștigat detașat alegerile prezidențiale din Republica Moldova, ea având un avans de peste 15 puncte procentuale după numărarea a 100% de procese verbale, obținând 57,75%.

Contracandidatul său, candidatul independent Igor Dodor, susţinut de Partidul Socialiştilor din Republica Moldova, a fost votat de 690.139 dintre alegători, respectiv 42,25%.

Maia Sandu a fost aleasă de 943.486 de cetățeni, devenind astfel, primul președinte al țării votat de un număr atât de mare de alegători.


Pub