(update) O mașină a doborât la pământ un semafor, la Soroca: Șoferul, căutat de polițiști
Un șofer a doborât un semafor pe o stradă din Soroca și a fugit de la fața locului. Accidentul s-a produs astăzi, 14 decembrie, în jurul orei 12:20 la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Decebal din municipiul Soroca.

(update) În urma reacționării prompte a polițiștilor, conducătorul automobilului care a părăsit locul accidentului, a fost identificat la scurt timp de la producerea evenimentului rutier. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 61 de ani locuitor al municipiului Soroca, care conducea un mijloc de transport de marca Volkswagen T4.

Foto: IP Soroca
Veniți la fața locului, oamenii legii au stabilit că un automobil a intrat într-un semafor pe care l-a dat jos și a fugit de la fața locului. Pe cazul dat a fost pornită o procedură contravențională întru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar polițiștii întreprind toate măsurile pentru a identifica șoferul care a părăsit locul accidentului rutier.

Pentru comiterea accidentului șoferul riscă 6 puncte de penalizare și 1.500 lei amendă, iar pentru faptul că a părăsit locul accidentului rutier riscă privarea de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la 2 la 3 ani sau amendă până la 2500 lei.


Pub