Ilan Şor despre filmul Maiei Sandu: „Viața oamenilor s-a îmbunătățit?”

Filmulețul despre realizările în primul an de mandat de președintă, publicat astăzi de către Maia Sandu, continuă să adune comentarii. Unul dintre cei vizați în imagini, liderul Partidului Șor, Ilan Șor, a distribuit postarea Maiei Sandu întrebând dacă în acest an și „viața cetățenilor a devenit mai bună”.

Foto: Ilan Șor

În materialul postat de șefa statului apar mai multe personaje politice din țara noastră, precum Gheorghe Cavcaliuc, Vlad Plahotniuc, Vladimir Andronache, Igor Dodon etc., iar Maia Sandu încearcă să sugereze moldovenilor ideea că politicienii menționați au părăsit Republica Moldova odată ce ea a devenit președintă de țară.

„În curând se împlineşte un an de când, datorită sprijinului şi votului vostru, am devenit Preşedintă al Republicii Moldova. A fost un an plin, greu, cu bune şi rele – dar şi un an în care am pornit procesul de transformare a ţării noastre. În zilele ce au rămas până la 24 decembrie, vă invit să vedem cum s-a schimbat Moldova în anul care a trecut”, a scris Sandu pe Facebook. 

La rândul său, Ilan Șor, vizat de filmul președintei, a venit cu o replică.

„А жизнь людей в Молдове стала лучше?” (n.n. „Dar viața oamenilor din Moldova s-a îmbunătățit?”), a scris politicianul pe pagina sa de Facebook, adunând aprecieri și comentarii.



Pub