Concurs de granturi pentru parteneriate între agenții economici și instituțiile de învățământ. Cum poți participa

bani
Foto: depositphotos.com

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) a organizat o sesiune de informare pentru operatorii economici și instituțiile de învățământ care implementează învățământul profesional tehnic (ÎPT) dual, privind participarea la proiectul „Consolidarea cooperării partenerilor în învățământ profesional tehnic dual pentru gestionarea consecințelor pandemiei de COVID- 19”.

Proiectul presupune oferirea granturilor de promovare pentru aproximativ 20 de consorții/ parteneriate  între agenții economici și instituțiile de învățământ din Republica Moldova, care implementează ÎPT dual,  selectate în bază de concurs. Valoarea unei propuneri de proiect nu trebuie să depășească suma de  25 000 de euro . Valoarea totală a schemei de granturi este de 500 000 de euro. 

Astfel, CCI a RM invită parteneriatele create dintre operatorii economici și instituțiile de învățământ care  implementează ÎPT dual interesate de finanțare sub formă de grant, să transmită intenția de participare  până la data de 24 ianuarie 2022, ora 16.00, la adresa de e-mail: [email protected]

Activitatea este desfășurată cu suportul proiectului „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic  pentru o Economie Verde” implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) cu  suportul financiar al Ministerului Federal German pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (BMZ) și  Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Mai jos sunt anexate materialele necesare pentru participarea la apelul de proiect:
# Manualul operațional al scheme de sub-granturi;
# Formularul de depunere a dosarului;
# Bugetul proiectului de sub-granturi;
# Grila de evaluare;
# Contractul de sub-grant;
# Cererea de plată;
# Raporltul narativ și financiar;
# Specificații minime pentru echipamentul IT.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente