image
Sursa foto: poză simbol

Republica Moldova a fost inclusă în lista statelor ale căror certificate de vaccinare sunt recunoscute de Israel

Republica Moldova a fost inclusă în lista statelor ale căror certificate de vaccinare sunt recunoscute de către Israel, anunță ‎Ambasada RM din Tel Aviv.

„Ca urmare demersurilor Ambasadei către autoritățile israeliene privind recunoașterea certificatelor de vaccinare eliberate de către Republica Moldova, Ambasada anunță că Republica Moldova a fost inclusă în lista statelor ale căror certificate de vaccinare sunt recunoscute de către Statul Israel”, informează ‎Ambasada Republicii Moldova în Israel.

Astfel, persoanele care au fost vaccinate pe teritoriul Republicii Moldova și dețin certificatul de vaccinare digital moldovenesc, au dreptul să intre pe teritoriul Statului Israel, odată ce va fi restabilit accesul cetățenilor străini în țară, sau dacă fac parte din categoriile exceptate (mai multe detalii aici: https://bit.ly/3ELQo46), în conformitate cu procedurile și restricțiile existente și au dreptul să obțină ”Green Pass”-ul, care este utilizat doar pe plan local.

Pentru mai multe informații puteți accesa pagina oficială a Ministerului Sănătății a Statului Israel: https://bit.ly/3DPnSx6.

Noutăţile partenerilor

comentarii: