image
Sursa foto: Azart

Sweaters & Sparkles by AZART – săptămâna ținutelor de Crăciun, la prima ediție oficială în Moldova!

Sweaters & Sparkles by AZART – săptămâna ținutelor de Crăciun, la prima ediție oficială în Moldova! O nouă tradiție care vine cu un plus de dispoziție în pragul sărbătorilor de iarnă.

Sărbătorile de iarnă vin la pachet cu multă magie și nostalgia senzaţiilor din copilărie! Pentru a da picilor dar şi celor maturi un start emoțional al acestei perioade, lansăm o nouă tradiție – Sweaters & Sparkles – săptămâna ținutelor de Crăciun cu pulovere calde, cu elemente de sărbători!

În această săptămână vom organiza Expoziția Ținutelor de Revelion, care va conține mostre a diferitor curente din “moda” a acestui tip de ţinute. Fiecare vizitator al acestei expoziții, va putea admira cele mai frumoase pulovere, căciulițe, fulare, mănuși și alte accesorii, cu Moș Crăciun, cerbi, brazi, fulgi, etc.

Pe lângă asta, vom organiza un flash mob, în cadrul căruia, zeci de persoane, oficiali, reprezentanți ai presei și show biz-ului, vor face un pas în copilărie și vor îmbrăca cel puțin pentru câteva ore ţinute cu tematica sărbătorilor de iarnă, promovând această modalitate de amplificare a atmosferei, o teleportare în copilărie. Vom îmbrăca la propriu şi la figurat dipoziţia de iarnă!

În plus, vom organiza mai multe concursuri, în cadrul cărora fiecare va putea câștiga un pulover sau un accesoriu, “supra-încărcat” cu dispoziție de sărbători!

În fiecare decembrie, din anii ce urmează, reţeaua AZART îşi propune să lanseze astfel de ediţii şi să intre în această atmosferă magică, prin organizarea diverselor evenimente unde va fi promovată această tradiție frumoasă de a purta haine care conțin elemente vizuale ale sărbătorilor de iarnă, de a spori încrederea oamenilor să îmbrace un pulover cu elemente tradiţionale sărbătorilor de iarnă, pentru că totuşi, ce fel de sărbători fără pulovere de Crăciun?

AzartAzart
AzartAzart
AzartAzart
AzartAzart
AzartAzart

Noutăţile partenerilor

comentarii: