Alaiba, despre „sabotajul intenționat” anunțat de Ceban: N-o să mă mir dacă primăvara o să acuze PAS că iese cu topoarele și fac gropi în asfalt
Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a venit cu o reacție la declarația făcută de primarul capitalei Ion Ceban, precum că ambuteiajele din oraș sunt rezultatele unui sabotaj intenționat. „N-o să mă mir dacă în primăvară o să-i acuze pe cei din PAS că ies noaptea cu topoarele și fac gropi în asfalt”, a scris ultimul pe Facebook.
Foto: UNIMEDIA
„Pur și simplu am dat o căutare în google „Ceban se plânge”. Eu credeam că datoria unui primar este să rezolve problemele, să găsească soluții, nu justificări din cele mai deocheate. N-o să mă mir dacă în primăvară o să-i acuze pe cei din PAS că ies noaptea cu topoarele și fac gropi în asfalt”, a scris deputatul pe Facebook.

Reacția sa vine după ce acum 3 zile, Ion Ceban a declarat că ambuteiajele din oraș sunt rezultatele unui sabotaj intenționat. „Primăria se ocupă de infrastructura orașului, nu de reglementarea circulației. Același lucru este valabil și pentru mașinile de pe trotuar și purtarea măștilor în transportul public”, a declarat edilul.


Pub