Directoarea ziarului din Soroca „Observatorul de Nord”, Elena Cobăsneanu, a fost aleasă președintă a Asociației Presei Independente

33â
Foto: API.md

Directoarea ziarului „Observatorul de Nord” din Soroca Elena Cobăsneanu a fost aleasă în funcţia de preşedintă a Asociației Presei Independente (API) pentru următorii doi ani. Hotărârea a fost adoptată de membrii API la Adunarea Generală care s-a desfășurat la 12 decembrie, scrie API.md.

În cadrul Adunării Generale a fost confirmată componența reînnoită a Consiliului de Administrare API, din care vor face parte, pe lângă președinta API Elena Cobăsneanu și vicepreşedinta API Elena Motricală (directoarea ziarului „Est Curier” din Criuleni), alți cinci reprezentanți și reprezentante ai/ale instituțiilor mass-media independente. Este vorba de Alina Radu (directoarea „Ziarului de Gardă”), Slava Perunov (directorul portalului Esp.md din Bălți), Victoria Popa (directoarea „Gazetei de Chișinău”), Mihail Sirkeli (directorul portalului Nokta.md din Comrat) și fotojurnalistul Constantin Grigoriță.

Elena Cobăsneanu conduce ziarul „Observatorul de Nord” de mai bine de 23 de ani și a mai deținut un mandat de președintă a API în perioada 2004 – 2006.

Asociației Presei Independente (API) a fost constituită în 1997 pentru a contribui la dezvoltarea presei independente în Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente