vineri, 19 aprilie, 2024
12.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeICL prezintă gama de îngrășăminte Polysulphate

ICL prezintă gama de îngrășăminte Polysulphate

Recomandate

Am conceput gama de produse Polysulphate® cu scopul de a ajuta un număr mai mare de fermieri să poată asigura o fertilizare echilibrată a plantelor, indiferent de tipul de cultură sau de sol, oriunde în lume.

Beneficiind de ajutorul tehnic și sfaturile ICL, gama noastră de îngrășăminte oferă alternative apreciate, practice și eficiente, la îngrășămintele convenționale.

Am folosit cunoștințele noastre aprofundate despre nevoile diferitelor culturi și, combinându-le cu ceea ce știm despre aspectele practice ale agriculturii, am dezvoltat îngrășăminte ușor de utilizat, care asigură o disponibilitate îndelungată a nutrienților, din momentul plantării până la recoltare.

Deseori, acest lucru este realizabil printr-o singură aplicare. Selectați din gama noastră de îngrășăminte produsul care oferă exact nutrienții de care au nevoie plantele dvs.

Îngrășământul Polysulphate

Polysulphate® este baza gamei noastre de îngrășăminte. Este un îngrășământ natural, complex extras și produs în Regatul Unit exclusiv de ICL.

Acesta conține patru substanțe nutritive: sulf (S), potasiu (K), magneziu (Mg) și calciu (Ca). Toate acestea contribuie la obținerea unor culturi performante.

Este un îngrășământ utilizat frecvent chiar și de unul singur, iar acum este disponibil și în combinație cu alți nutrienți sub forma altor produse din gama noastră de îngrășăminte.

Mai multe despre îngrășământul Polysulphate aici.

Polysulphate Premium

Produsul Polysulphate Premium este realizat din polihalit, o substanță minerală naturală, care conține elemente esențiale pentru a obține performanțe ridicate ale culturilor.

Diferența majoră dintre Polysulphate Premium și celelalte produse din gama Polysulphate o constituie aspectul.

Îngrășământul Polysulphate Premium este disponibil sub forma unor granule uniforme. Având o formă rotundă, netedă și robustă, acesta are o deplasare fluidă, generează mai puțin praf, se împrăștie la o distanță mai mare și într-un mod mai uniform.

Mai multe despre Polysulphate Premium aici.

ICL PotashpluS

ICL PotashpluS® este un nou membru al gamei noastre de îngrășăminte. Este disponibil sub formă de granule. Are o formulă care utilizează o combinație de potasiu (MOP, KCl) și Polysulphate.

În esență un îngrășământ pe bază de potasiu și sulfat, PotashpluS conține și substanțe esențiale precum magneziu (Mg) și calciu (Ca).

Acest produs furnizează întregul necesar de potasiu (K) și sulf (S) al culturilor în urma unei singure aplicări. Aceste substanțe fiind disponibile pe durata întregului sezon de creștere.

Mai multe despre ICL PotashpluS aici.

ICL PKpluS

ICL PKpluS® este o generație cu totul nouă de îngrășământ PK (fosfor și potasiu) sub formă de granule, care conține Polysulphate.

Aceste îngrășăminte sunt formule echilibrate cu P și K, fără azot (N), dar cu o plajă largă de substanțe secundare, cum ar fi sulf (S), magneziu (Mg) și calciu (Ca).

Disponibil în multe variante. Îngrășământul ICL PKpluS duce fertilizarea de precizie la un cu totul alt nivel.

Mai multe despre ICL PKpluS aici.

ICL Specialty Fertilizer
ICL Specialty Fertilizerhttps://fertilizare.icl-agro.news
ICL este una dintre cele mai mari companii producătoare de îngrășăminte din lume, oferind fermierilor de pe cinci continente soluții performante de fertilizare a culturilor agricole.

Citește și ›

Advertoriale