(video) Președinția lansează concursul „Cel mai original și creativ pom de Crăciun!”. Cum poți participa

266498559_452430256251769_2021562695550692281_n
Foto: Facebook//Maia Sandu

Președinta Maia Sandu îndeamnă primarii și tinerii din toată țara să decoreze, în localitățile lor, cel mai creativ și original pom de Crăciun și să trimită imaginile cu bradul decorat la adresa electronică a președinției. Pentru cea mai inspirată echipă va exista o surpriză.

„Sărbătorile de iarnă ne bat la ușă, iar pomul de Crăciun este locul ideal pentru revederea cu oamenii dragi. Mulți dintre voi au un brad care crește în centrul localității, pe care îl puteți împodobi – e nevoie doar de dorință, inspirație și de multă fantezie, spune șefa statului în mesajul video publicat astăzi. Vă îndemn să faceți echipă și, împreună cu primarul vostru, cu colegii și prietenii, să decorați cel mai original și creativ pom de Crăciun! Pentru că fiecare sat și oraș din Moldova merită să aibă parte de sărbătoare”, menționează președinta Maia Sandu.

Fotografiile voastre pot fi expediate până pe 24 decembrie la adresa [email protected]. Imaginile vor fi publicate pe pagina de Facebook a președinției, într-un album special intitulat „Împodobește-ți bradul în localitatea ta!”, iar pe toți urmăritorii noștri îi îndemnăm să voteze pentru cel mai original și creativ pom de Crăciun. Rezultatele vor fi anunțate în ajun de revelion.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente