(video) Cinci filme pe care să le privești în acest weekend la cinematograful Cineplex din Chișinău

1
Foto: Cineplex Moldova

Te plictisești acasă și nu știi ce să faci în acest weekend? Ți-am pregătit o listă din cinci filme interesante pe care să le privești la cinematograful Cineplex din Chișinău.

POVESTE DIN CARTIERUL DE VEST

O adaptare a celebrului muzical din 1957, Poveste din cartierul de vest este o poveste despre dragoste interzisă și rivalitatea dintre Jets și Sharks, două bande de tineri cu rădăcini etnice diferite.

MATRIX. RELANSARE

Exista doua lumi: prima, cea în care trăim zi de zi, și cea de-a doua, deloc cunoscută, paralelă cu cea reală. Una este vis. Cealaltă este Matrix. Neo (Keanu Reeves) încearcă din răsputeri să afle adevărul despre acea lume despre care a auzit vorbindu-se doar în șoaptă, lume misterioasă și plină de necunoscut. Dar ce este Matrix? Neo crede că Morpheus (Laurence Fishburne), o persoană pe care o cunoaște doar din povești, un tip pe care nu-l prinzi niciodată, considerat în același timp cel mai periculos bărbat în viață, poate să-i dea acest raspuns. Dar adevărul pe care Neo îl află este mult peste așteptări. Iar viața lui nu va mai fi la fel.

DIVORȚ SINCER

Ghena a încercat toată viața să fie sprijinul familiei. Pentru aceasta, și-a abandonat chiar tinerețea furtunoasă și visează să devină un star KVN. Și când, 25 de ani mai târziu, soția lui l-a numit plictisitor și s-a oferit să divorțeze, Ghena decide să recupereze timpul pierdut – să-și umple viața de aventură și să meargă la festivalul KVN de la Soci. Și o nouă cunoștință îl împinge în această călătorie – o fată frumoasă de o virtute foarte ușoară. Este sigură că Ghena va deveni rapid o vedetă a umorului cu ajutorul ei. Dacă nu dispare și mai repede, împreună cu o sumă decentă din cardul lui.

https://www.youtube.com/watch?v=rutus_DaNts&t=1s

CASA GUCCI

Întins pe trei decenii pline cu dragoste, trădare, decadență, răzbunare, și, în final, crimă, House of Gucci ne arată ce poate însemna un nume și cât de departe va merge o familie pentru a rămâne în control.

ENCANTO

Encanto spune povestea columbiencei Mirabel Madrigal, o tânără care trebuie să trăiască zi de zi cu frustrarea că este singura din familia ei care nu are puteri magice.


Persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani care doresc să vină la cinematograf vor trebui să prezinte unul din următoarele documente:
— certificatul de vaccinare împotriva COVID-19, cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital), valabil după o perioadă de 14 zile de la finalizarea schemei de vaccinare;
— rezultatul negativ al testului RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore;
— concluzia medicală ce confirmă că persoana a suportat COVID-19 în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi (șase luni);
— act confirmativ de prezență a anticorpilor anti-COVID-19, valabil pe durata a 90 de zile de la data efectuării investigației.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente