Reacții, după ce Moloșag a anunțat că s-a răzgândit: Natașa... propun de angajat pe Dima, inclusiv la Parlament, să-i facă „funcționali” pe toți

Reacțiile nu întârzie să apară, după ce Avocata Poporului, Natalia Moloșag a anunțat că s-a răzgândit și-și retrage de la Parlament cererea demisie. Asta în timp ce deputații au inclus deja chestiunea în ordinea de zi a ședinței ce se desfășoară în aceste clipe.

Foto: FB
„Natașa, Natașa.... !
Eu propun, de angajat pe Dima oficial în oficiul Avocatului Poporului și pe jumătate de salariu în Parlamentul RM, poate îi va face „funcționali" pe toți!”, a scris sarcastic avocatul Iurie Mărgineanu.




Avocata Poporului a ieșit cu explicații privind „implicarea în activitatea oficiului” a unui oarecare Dumitru Godorog, fost condamnat pentru proxenetism.

După acest scandal public, președinta Maia Sandu, a cărei avocată a fost anterior Natalia Moloșag, a declarat că nu o cunoaște personal, iar explicațiile acesteia „se pare că nu au fost convingătoare”.

Natalia Moloșag a fost numită în funcția de Avocat al Poporului, în cadrul ședinței Parlamentului din 23 septembrie, pentru un termen de 7 ani. Candidatura acesteia a fost votată de 57 de deputați PAS. 

Natalia Moloșag a recunoscut, fiind întrebată de deputații BCS, că a reprezentat-o, timp de 15 ani, în calitate de avocat, pe președinta țării, Maia Sandu.


Pub