(video) Imagini cu autobuzul fără șofer, care a mers incontrolabil la vale, 300 de metri cu spatele, cărând cu el 15 mașini

Detalii noi de la accidentul de pe strada Vasile Alecsandri din Capitală, unde 12 mașini au fost distruse de un autobuz, care a luat-o necontrolat la vale.

Foto: Captură de ecran

Potrivit informațiilor, un autobuz de pe ruta 47 a tamponat 15 autovehicule parcate în zonă. La fața locului au intervenit trei echipe de pompieri și salvatori, care ajunși la destinație au stabilit că autobusul parcat fără pasageri și șofer a început mișcare în spate pe o distanță de 300 de metri tamponând 15 autovehicule.

În urma accidentului au avut de suferit trei persoane care se aflau în preajmă. Pompierii au acordat primul ajutor calificat persoanelor traumate, care au fost ulterior predate medicilor pentru îngrijiri medicale. Persoanele decedate nu sunt. Salvatorii au efectuat decuplarea bornelor la 3 autovehicule afectate și au intervenit pentru stingerea unui vehicul implicat în accident.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Tragedie pe strada Vasile Alecsandri din Capitală, unde 12 mașini au fost distruse de un autobuz, care a luat-o neocntrolat la vale. Șoferul nu era în interior.



Pub