Moldindconbank își bucură clienții cu o lună fără dobândă la credite

E luna cadourilor și a magiei, e anotimpul celor mai frumoase sărbători! Bucură-i pe cei dragi cu daruri de Crăciun și profită de oferta Moldindconbank! 

Foto: MICB

Din 7 decembrie, îți oferim în dar o lună fără dobândă la creditele pentru nevoi personale! Vino acum în orice sucursală a Moldindconbank și obține rapid banii necesari pentru a-ți îndeplini dorințele – amenajarea locuinței, un automobil, studii sau vacanță.

Îți acordăm până la 400 000 de lei pentru o perioadă de până la 60 de luni, iar dobânda pentru prima lună a împrumutului o poți folosi pentru cadouri de Crăciun persoanelor dragi sau pentru propriile necesități! Începând cu a doua lună, rata anuală a dobânzii va fi de la 11,8% anual (flotantă), iar DAE de la 12,5%.

Dacă ești clientul nostru sau ai beneficiat anterior de un împrumut, poți economisi 1.745 lei, în cazul în care vei opta pentru un credit de consum în sumă de 100.000 lei!

La Moldindconbank, sărbătorile durează mai mult de o lună! Profită de oferta magică care îți aduce bucurie și dăruiește emoții calde!

Moldindconbank, mereu alături!


// console.log('no ads situation')