Mesajele pe WhatsApp nu vor mai fi la fel: Iată noua actualizare anunțată de Mark Zuckerberg

WhatsApp continuă să împrumute funcții din stânga și din dreapta, de la Telegram, Signal sau orice altă aplicație de chat, în speranța de a opri migrarea utilizatorilor către concurență. Din acest pachet de eforturi face parte și noua actualizare anunțată de Mark Zuckerberg pe pagina personală de Facebook, scrie playtech.ro.

Foto: playtech.ro

Când vine vorba de WhatsApp, foarte mulți utilizatori ai companiei continuă să uite că populara aplicație de chat face parte din portofoliul Facebook, actual Meta. Mark Zuckerberg a profitat de noua actualizare pentru a le aminti utilizatorilor de acest detaliu tehnic printr-o postare prin care explică ce s-a mai schimbat acum într-una dintre cele mai îndrăgite aplicații de chat de pe mapamond.

Deși există mai multe particularități ale noului update care merită trecute în revistă, aspectele principale au fost sintetizate de șeful Meta în doar câteva rânduri, după cum se poate vedea mai jos. „Am început să dăm drumul unei noi opțiuni pentru mesaje care dispar din WhatsApp astăzi, așa că vei putea să faci toate conversațiile noi să dispară în mod implicit după 24 de ore, 7 zile sau 90 de zile. Nu toate mesajele trebuie să rămână pentru totdeauna”, a explicat Zuckerberg într-o postare pe Facebook.

Punctual, tot mai multe mesaje vor dispărea din WhatsApp în conversațiile tale. Opțiunea de mesaje care dispar va fi acum activată implicit în cazul conversațiilor noi, ține doar de tine să modifici timpul după care dispar mesajele, fotografiile sau clipurile expediate. Aparent, vei vedea o notificare în partea de sus a ferestrei de dialog prin care îți va fi evidențiată atât valoarea de timp implicită, cât și un buton prin care o poți schimba sau dezactiva.

Este important de reținut că WhatsApp a extins deja, în urmă cu un an, opțiunile de mesaje care dispar. Ce se întâmplă acum este o extensie a acelei actualizări.


Pub