Să fii Moș Crăciun e mai ușor cu METRO! Te ajutăm să alegi cadourile potrivite de sărbători, pentru cei mari și cei mici

Odată cu venirea iernii, oamenii intră în avalanșa pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă. Străzile se îmbracă în luminițe și decorațiuni tematice, iar casele se îmbibă cu arome citrice și vorbe calde la gura sobei, lângă șosetele pregătite pentru vizita Moșului. În această perioadă, oricine poate să-și atribuie rolul de Moș Crăciun pentru a împlini visuri, a manifesta iubire și apreciere în raport cu persoanele iubite. Partea cea mai frumoasă a întregii povești este că rolurile pot fi inversate, astfel încât toți cei prezenți să participe în acest circuit de grijă reciprocă.

Foto: METRO

Totuși, dacă în cazul copiilor, procesul de alegere a cadoului perfect pentru aceștia poate fi unul relativ simplu, datorită tradiției frumoase și utile de a scrie scrisori pentru Moșul, în cazul celor mari, acest proces poate fi un pic mai complicat dacă v-ați propus să oferiți cadoul în format de surpriză și să vedeți uimirea și bucuria pe fețele acestora. În acest scenariu, este foarte importantă atât familiaritatea cu preferințele și dorințele veritabile ale persoanelor, cât și abilitatea de a decide și alege opțiunea potrivită din varietatea imensă de opțiuni disponibile în această perioadă.

Astfel, pentru ca această escapadă în lumea cumpărăturilor să fie focusată pe selecția cât mai precisă a cadourilor potrivite, fără a fi influențată de lipsa de timp și oboseala generată de colindatul diverselor magazine din întregul oraș, vă propunem o serie de variante de cadouri din cele mai diverse categorii, toate adunate într-un singur loc. Iată ce puteți să alegeți pentru cei dragi din magazinele METRO.

Pentru cei micuți, METRO dispune de o varietate enormă de posibile cadouri. Dacă ar fi să vorbim despre îndrăgitele păpuși, aveți ocazia să alegeți dintre păpuși Barbie, Monster High, LOL, machete pentru coafuri și multe altele. Iată câteva dintre opțiunile disponibile.


Tot la METRO puteți găsi și o multitudine de mașinuțe, seturi de constructor și kit-uri pentru „lupte crâncene”, preferate de către copii în jocurile active, inspirate din desenele animate din categoria celor de acțiune, în care aceștia își pot manifesta curajul și gândirea strategică.


O altă opțiune de jucării, care trezesc aceleași emoții pozitive atât în rândurile copiilor, cât și în cel al persoanelor mai mari ca vârstă, sunt jucăriile de pluș. Aceste animăluțe moi sunt disponibile în magazinele METRO, de la cele mai minimaliste mărimi și forme, până la cele mai mari. De asemenea, tot aici puteți găsi și combinația dintre jucării de pluș și dulciuri, potrivite îndeosebi pentru cei mici.


Nici amatorii de jocuri de societate, intelectuale și puzzle-uri nu au fost trecuți cu vederea de către spiridușii care au suplinit stock-urile din magazinele METRO. Acest tip de cadou este unul universal, pe care îl puteți dărui atât unui copil, cât și prietenilor sau părinților. Iată câteva opțiuni pe care le puteți găsi pe rafturile din METRO.


Vorbind despre cadourile universale, care au potențialul de a bucura practic pe oricine, ținem să menționăm delicioasele dulciuri, îmbrăcate în „straie de sărbătoare”. Fie că au forma anului care vine, a personajelor tipice sărbătorilor sau au design-uri mai minimaliste și elegante, bomboanele nu sunt niciodată în plus pe masa de sărbătoare. Mai jos puteți vedea câteva dintre variația de opțiuni pe care le puteți găsi la METRO.


De asemenea, fie în calitate de cadou, fie în calitate de completare estetică și utilă a propriei mese de sărbătoare, aceste dulciuri pot fi perfect combinate cu diverse băuturi, potrivite ocaziei.


La fel de generale, dar și foarte utile în calitate de cadou sunt și seturile de igienă personală. Fie că sunteți în căutare de daruri pentru femei, bărbați sau copii, la METRO puteți găsi astfel de seturi pentru toți cei menționați, cu diverse arome și produse incluse.


Acestea, dar și multe alte opțiuni de daruri pentru cei dragi puteți găsi în filialele METRO, dar și în cataloagele cu prețuri promoționale de aici și aici.

Așadar, în avalanșa pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă, experiența căutărilor și selecției cadourilor perfecte pentru oamenii apropiați va fi cu siguranță una plăcută datorită multitudinii de opțiuni disponibile în magazinele METRO. Pentru ca procesul de căutare să fie unul mai ușor nu ezitați să apelați și la ajutorul consultanților din magazine.


// console.log('no ads situation')