De sărbători, ne amintim de jocurile copilăriei! O listă generoasă de recomandări de cadouri care îi vor surprinde pe cei dragi

DSC_5918

A mai rămas puțin timp până spațiile de sub pomii de Crăciun din fiecare casă vor fi suplinite cu cadouri, atât pentru cei mici, cât și pentru cei puțin mai mari. Indiferent de vârstă, perioada sărbătorilor de iarnă are abilitatea magică de a ne face să ne simțim din nou copii, bucurându-ne de micile detalii care creează atmosfera de sărbătoare.

Pe lângă asta, perioada sărbătorilor de iarnă este și un bun prilej de a ne exprima dragostea și aprecierea față de apropiați prin cuvinte calde și cadouri utile și plăcute. În acest sens, magazinele METRO au pregătit o varietate vastă de cadouri potrivite pentru cei dragi, de la mic la mare. 

După cum se știe, copiii sunt cei mai entuziasmați în această perioadă, fiindcă, după ce și-au transpus visele în scrisorile pentru Moșul, nu le rămâne decât să aștepte ziua cea mare, în care vor putea despacheta nerăbdători ceea ce a lăsat acesta sub brad.

În cazul în care persoanele dragi și-au dorit să găsească jucării de pluș sub pomul de Crăciun, METRO vine în ajutor pentru cei cărora le-a revenit rolul de Moș Crăciun cu o diversitate de jucării de acest fel, de la clasicii ursuleți de pluș de toate mărimile, până la cele mai populare jucării de pluș populare din ultimii ani. Așadar, mai jos găsiți câteva dintre acestea.

O altă opțiune potrivită, atât pentru cei ce-și doresc jucării de pluș, dar care nu ar refuza nici să se delecteze cu dulciuri, este varianta mixtă a acestora. La METRO puteți găsi jucăriile de pluș, cu dulciuri în interiorul acestora. O bună parte dintre ele, după epuizarea dulciurilor, pot fi utilizate și în calitate de rucsacuri pentru cei mici.

Nici micuții și micuțele pasionați și pasionate de colecționarea celor mai în vogă jucării nu vor rămâne fără de cadouri sub brad în acest an. În magazinele METRO găsiți o varietate largă de păpuși LOL, pop-it-uri de diverse forme, culori și mărimi, seturi de constructor de ultimă generație, clasicele păpuși Barbie, actualizate noilor realități sociale, mașinuțe și multe, multe altele. Astfel, indiferent de vârsta și preferințele copiilor, în secțiunea de jucării din METRO aveți ocazia să explorați multitudinea de opțiuni disponibile și să găsiți exact ceea de ce aveți nevoie.

Pentru iubitorii de jocuri intelectuale, distractive, de dezvoltare a logicii și motoricii, METRO propune o diversitate vastă de puzzle-uri și jocuri de societate atât pentru copii, cât și pentru maturi, seturi de șah și dame, domino și alte jocuri care cu siguranță își vor găsi utilitatea în fiecare casă. Iată câteva dintre acestea.

În cazul în care doriți să bucurați cu ceva deosebit persoanele cu care veți petrece sărbătorile de iarnă sau vreți să oferiți culoare și eleganță propriei mese festive, la METRO aveți ocazia să vă aplicați în practică creativitatea și să combinați produse din diverse categorii împreună, obținând rezultate originale și utile.

Pentru cei ce optează pentru cadouri mai universale, dar la fel de festive, magazinele METRO au avut grijă să suplinească stock-urile de dulciuri ambalate în cutii de diferite culori și forme, potrivite pentru orice vârstă, fiindcă bomboanele nu sunt niciodată în plus pe masa de sărbători. Iată o mică parte dintre cele pe care le puteți găsi.

Vorbind despre cadourile universale, festive dar, care întotdeauna își vor găsi utilitatea, la METRO aveți oportunitatea de a alege setul de igienă personală perfect, dintre multitudinea de opțiuni pentru femei, bărbați și copii. Iată câteva dintre acestea.

Acestea, dar și multe alte opțiuni de daruri pentru cei dragi puteți găsi în filialele METRO, dar și în cataloagele cu prețuri promoționale de aici și aici.

Așadar, în avalanșa pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă, experiența căutărilor și selecției cadourilor perfecte pentru oamenii apropiați va fi cu siguranță una plăcută, nu numai datorită multitudinii de opțiuni disponibile în magazinele METRO, dar și echipei de consultanți, dispuși să cerceteze și să parcurgă alături de dvs acest drum. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente