Cu Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, așteptați la vaccinare: Cei imunizați la punctele mobile au plecat și astăzi cu bonuri de consum pentru localurile din Chișinău

Maratonul de vaccinare cu „beneficii” a continuat în decembrie, lansat de Primăria Chișinău împreună cu asociația MĂR, agenții economici Horeca. Cei care s-au imunizat au plecat de la punctele mobile cu bonuri de consum pentru mai multe localuri din Chișinău.

Foto: Fb/ Ion Ceban

„Astăzi suntem în sectorul Ciocana.

În fiecare zi de sâmbătă și duminică, în luna decembrie, autobuzul de vaccinare va staționa în diferite sectoare, la anumite rețele de alimentare publică, iar agenții economici Horeca vor oferi vouchere de consum și alte beneficii pentru a fi utilizate în anumite localuri ale capitalei.

Le mulțumesc mult membrilor Asociației MĂR pentru implicare în diverse acțiuni și campanii pe care le organizează Primărie.

Or noi la fel suntem gata să vă fim parteneri în diverse evenimente pentru cetățeni.

Programul activității autobuzului este publicat pe site-ul Primăriei.

Vaccinarea este posibilă în continuare în orice centru de vaccinare din capitală.

Avem 70 de puncte de vaccinare active, Centrul municipal, dar și punctele mobile care își desfășoară activitatea în sectoare”, a scris primarul capitalei, Ion Ceban, pe rețele.


În ajunul sărbătorilor de iarnă, Asociația MĂR, în parteneriat cu Primăria Municipiului Chișinău, a anunțat lansarea campaniei de vaccinare: „Vaccinează-te pe Nou, ca să sărbătorim pe vechi!”.

Inițiativa de a oferi voucher pentru serul administrat a pornit în luna noiembrie. Maratonul de vaccinare organizat anterior de Primărie și unii reprezentanții Horeca i-a făcut pe oameni să stea la coadă pentru a primi vaccinul.



Pub