Campionii Victor Ciobanu și Irina Rîngaci vor încheia anul pe primul loc în clasamentul mondial

Campionii mondiali Victor Ciobanu și Irina Rîngaci vor încheia anul pe primul loc în clasamentul mondial. În categoria 60 kg, Ciobanu i-a luat fața cubanezului Luis Orta, de la care a cedat în semifinalele Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Foto: Colaj/UNIMEDIA

Luptătorul moldovean a luptat aseară împotriva rusului Serghei Emelin, de la care a pierdut în meciul pentru medalia de bronz la Jocurile Olimpice. Victor nu a reușit să-și ia revanșa în cadrul turneului internațional „Grand Prix Moscow – Alros Cup”.

Amintim că, luptătoarea Irina Rîngaci a reușit o performanță făra precedent în sportul moldovenesc. Ea a devenit campioană mondială la seniori, premieră absolută pentru țara noastră. Sportiva originară din raionul Leova a câștigat medalia de aur la competiția de la Oslo, Norvegia.

Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu a devenit campion mondial în categoria de greutate 60 kg, la competiția de la Oslo. În ultimul act, el a luptat cu Zholaman Sharshenbekov din Kîrghiztan, pe care l-a învins și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.


Pub