(video) Protest la Bălți, în fața Judecătoriei. Oamenii adunați au cerut o „justiție corectă”

În timp ce instanța s-a retras în camera de deliberare pentru a examina cererea CEC-ului privind excluderea Marinei Tauber din cursa electorală de la Bălți. Membri, simpatizanți și alegători ai Partidului Șor s-au adunat, în fața Judecătoriei Bălți, pentru a protesta.

Foto: Captură de ecran

Judecătoria Bălți a decis astăzi, 04 decembrie, anularea înregistrării Marinei Tauber la cursa electorală pentru Primăria Bălți. Decizia primei instanțe poate fi atacată la Curtea de Apel timp de o zi.

„Puterea în stat este capturată și uzurpată de Maia Sandu. Anume Sandu l-a delegat pe șeful interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Dorel Musteață, să coordoneze toate deciziile pe care trebuie să le ia astăzi judecătorii în cazul Marinei Tauber. Presiuni se fac și de către șeful SIS, Alexandr Isaulenco, care a pus toate tunurile pe noi. Același SIS care ne urmărea și număra ce mâncam și cât mâncau activiștii Partidului „ȘOR”. Asemenea coșmar și dezmăț judiciar nu mai găsești nicăieri în lume. Am așa o senzație că ei ne consideră pe toți niște proști. Vreau să vă spun că la protestele de ieri, i-am văzut pe toți colaboratorii SIS-ului care există”, a spus Tauber

12:23 Membrii și alegători ai Partidului Șor cer demiterea magistratei Natalia Costaș.

11:10 Mulțimea strigă „Jos Maia Sandu”.

Urmărește live pe UNIMEDIA:



Pub