(foto) Accident grav la Edineț: Un tânăr de 18 ani a murit, iat alte trei persoane - transportate la spital
Un tânăr de 18 ani a murit, iar două tinere și un bărbat cu vârstele cuprinse între 17 și 25 de ani au fost transportate la spital, în urma unui accident rutier care s-a produs ieri, în jurul orei 22:20 în apropierea localității Brătușenii Noi, din Edineț.
Foto: Politia

Ajunși la fața locului, preliminar, polițiștii au constatat că, pe acostament, de copac, s-a tamponat un automobil de marca BMW, iar la volan se afla un tânăr de 18 ani din Edineț, care în rezultatul impactului a decedat pe loc.

Potrivit poliției, s-a stabilit că, automobilul se deplasa în direcția orașului Cupcini, raionul Edineț, având viteză excesivă (fapt ce dovedește urma de 100 m de derapare pe traseu), nu s-a isprăvit cu conducerea volanului și în rezultat a derapat în partea stângă a traseului, tamponându-se de un copac.

Totodată, s-a stabilit că, în mașină se mai aflau trei pasageri, două tinere și un bărbat cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, care au primit diverse traumatizme fiind transportați la Spitalul Raional Edineț pentru îngrijiri medicale.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirea unei decizii legale.



Pub