(video) A spart un magazin de haine, a furat 10 mii de lei, dar nu a observat camerele de supraveghere: Poliția i-a dat de urmă

Un tânăr în vârstă de 19 ani, a fost reținut de oamenii legii, bănuit că a comis un furt dintr-un magazin de îmbrăcăminte, amplasat pe o stradă din sectorul Centru al Capitalei.

Foto: Captură de ecran

Potrivit poliției, tânărul ar fi intrat în magazin noaptea, în jurul orei 01:30 prin forțarea ușii, având scopul sustragerii bunurilor altei persoane cu însușirea lor ulterioară.

Din camerele de supraveghere amplasate în interiorul magazinului, se observă cum individul a mers spre aparatul de casă de unde a sustras mijloace bănești în sumă de 10 300 lei, astfel cauzîndu-i victimei un prejudiciu material considerabil.

În urma măsurilor operativ-investigative întreprinse, fiind verificate și prelucrate mai multe versiuni, a fost stabilită identitatea bănuitului, acesta fiind un tânăr de 19 ani, domiciliat în mun.Chișinău.

Anterior, acesta a mai fost atras la răspundere penală pentru infracțiuni similare și anume sustragerea bunurilor prin forțarea ușilor sau geamurilor din termopan.

La moment, bănuitul și-a recunoscut vina integral și este cercetat în stare de libertate. Dacă se va găsi vinovat, acesta riscă amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.



Pub