Teleport taxi: Conducem în siguranță, utilizăm mașini sigure și oferim confort pasagerilor
După o lună în care am activat în regim de testare, serviciul de taxi Teleport este pregătit de lansarea în regim deplin în Chișinău. Aceasta va avea loc pe 3 decembrie, însă puteți testa aplicația Teleport chiar acum, după ce o descărcați pe telefon.
Foto: Taxi Teleport

Ce este Teleport?

Serviciul de taxi Teleport și aplicația cu același nume au fost elaborate de specialiștii moldoveni, care și-au pus drept scop crearea unui nou standard pe piața transportului de pasageri din Chișinău.

„Teleport este ceea ce îți permite să ajungi rapid la locul destinației. Teleportarea nu a fost deocamdată inventată, însă serviciul nostru Teleport poate realiza acest lucru pe deplin”, a menționat CEO Teleport, Vlad Matvei.

Pe mașinile noului serviciu Teleport este ilustrată cuanta – o particulă de energie – ca simbol al faptului că pasagerul poate ajunge la locul destinației rapid, în condiții confortabile și cu cheltuieli minime de energie.

Prin ce se deosebește acest serviciu de altele?

Teleport — este mai mult decât un simplu taxi. Ce înseamnă asta? La baza activității Teleport stau trei principii fundamentale – deplasare în siguranță, mașini sigure și confort pentru pasageri.

„Oamenii mei dragi deseori utilizează serviciile de taxi. Nu vreau să îmi fac griji pentru siguranța lor și să pun la îndoială faptul că la volan se va afla un șofer cu experiență sau că automobilul său corespunde standardelor tehnice și cei apropiați vor fi stresați în timpul deplasării. De aceea, pentru Teleport, am elaborat din start noi standarde interne”, relatează Vlad Matvei.

În lista acestor standarde sunt incluse training-uri speciale pentru șoferii de taxi, cu participarea inspectorilor de poliție, medicilor, reprezentanților platformei Teleport și chiar a psihologilor.

Vorbind despre siguranța automobilelor, Vlad Matvei a subliniat că pentru comenzile din categoria „standard” vor fi utilizate mașinile marca Toyota, iar în timpul apropiat aplicația va permite comanda automobilelor din categoria „premium” pentru călătorii cu un nivel sporit de confort.


Teleport este un serviciu orientat spre clienți, de aceea, utilizatorii aplicației au la dispoziție o varietate mare de opțiuni, menite să le asigure confortul.

De exemplu, în aplicația Teleport, din 3 decembrie, veți putea solicita serviciul „Șofer treaz”, iar în curând în aplicație va apărea și opțiunea „silent cabin”, dacă pasagerul își dorește o călătorie în liniște.

Pentru pasagerii de vârste fragede, automobilele Teleport vor fi echipate cu scaune pentru copii.

Serviciul Teleport nu ține cont de stereotipurile gender și nu împarte profesiile în masculine și feminine, de aceea, printre șoferii Teleport sunt și femei. Le puteți susține selectând opțiunea „femeie-șofer”.

De asemenea, în lista opțiunilor speciale ale serviciului sunt: șofer nefumător, șofer vorbitor de engleză și loc pentru transportarea animalelor domestice. Da, da, Teleport este un taxi pet friendly.

Cum instalăm aplicația?

Este cât se poate de simplu. În Appstore sau Play store găsim aplicația Teleport, o instalăm și începem să o utilizăm! În timpul apropiat, în aplicație va apărea posibilitatea achitării călătoriei cu cardul bancar.

Pentru utilizatorii activi, Teleport a elaborat un program de loialitate. Invită-ți prietenii în aplicație și primește bonusuri pentru călătoriile lor. Aceste bonusuri pot fi utilizate pentru achitarea propriilor călătorii. Cu cât mai mulți prieteni inviți, cu atât mai multe bonusuri primești!

Încearcă chiar acum!


// console.log('no ads situation')