Ilan Șor îndeamnă bălțenii să vină duminică la urne și să voteze pentru Marina Tauber

Liderul Partidului „Șor”, Ilan Șor îndeamnă locuitorii din Bălți să iasă masiv la vot duminică, 5 decembrie, și să pună ștampila „Votat”, în dreptul candidatului Marina Tauber, indiferent dacă va rămâne sau nu în cursa electorală. În cadrul unei conferințe de presă, el a criticat dur decizia de ieri a CEC-ului, pe care l-a acuzat că se află în buzunarul puterii, și a îndemnat cetățenii să le dea o lecție celor care încearcă acum să le fure drepturile și libertățile.


Foto: FB

„Am un mesaj foarte important pe care vreau să vi-l transmit: duminică, trebuie să mergem cu toții la alegeri și să votăm. Trebuie să ieșiți în număr și mai mare la urne și să votați pentru candidatul Marina Tauber. Și trebuie s-o faceți indiferent de decizia CEC, indiferent de decizia instanței de judecată, indiferent de piedicile pe care vor încerca să ni le pună acest regim despotic. Buletinele de vot au fost deja tipărite. Suntem o forță, suntem puternici și vom reuși împreună să le dăm o lecție acestor bandiți, acestor minți criminale. Ilegalitatea pe care a comis-o CEC, la comanda Maiei Sandu, îi va costa foarte scump. S-au luat de ceea ce au mai scump oamenii într-o societate democratică: dreptul de a alege și nu vom permite să le fie furat acest drept”, a menționat liderul Partidului „Șor”.

El a mai accentuat că nu le cere să facă asta pentru el și partidul pe care îl conduce, ci pentru că în joc sunt puse drepturile și libertățile cetățenești.

„Discuția asta nu este despre Marina Tauber, despre mine sau despre Partidul „Șor”. Discuția este despre voi, cetățenii Republicii Moldova, și despre o mână de oameni, incompetenți, ticăloși și cinici, care vă calcă toate drepturile în picioare – dreptul la bunăstare, dreptul la opinie, dreptul la libertate, dreptul de a vă simți în siguranță. Acești mutanți politici, care v-au furat votul prin înșelăciune au un singur scop: să vă sperie și să vă închidă gura, ca să nu vă revoltați pentru dezastrul pe care l-au adus în țară, de când au preluat puterea. Ei cred că sunteți răbdători și proști și nu veți fi în stare să va apărați drepturile”, a declarat Ilan Șor.

El le-a mai transmis bălțenilor că PAS vrea să intre cu forța în primăria de la Bălți și să le fure bălțenilor dreptul de a fi stăpâni la ei acasă.

„Nu ca să facă ceva pentru voi, nu ca să vă ajute, dar pentru că nu sunt de acord cu faptul că voi, bălțenii, nu aveți încredere în ei și nu-i iubiți necondiționat. Această sociopată, pe nume Maia Sandu, vrea să vă demonstreze, că, dacă ea vrea ceva, voi n-aveți dreptul să spuneți nu, că sunteți obligați să-i îndepliniți orice ambiție și moft. După ce a paralizat toate instituțiile statului și a distrus tot ce era cât de cât funcțional, s-a apucat acum să distrugă primăriile și instituțiile locale. Eu vreau să cred că voi înțelegeți ce se întâmplă și nu veți permite ca acești mutanți să-și bată joc de voi și să vă fure viitorul și dreptul la o viață mai bună”, a mai adăugat politicianul.

Menționăm că, miercuri, Comisia Electorală Centrală, înainte de a lua decizia de a o elimina din cursă pe Marina Tauber, a dat în tipar buletinele de vot pentru cel de-al doilea tur al alegerilor din Bălți, care se va desfășura duminică. Prin urmare, ea ar urma să rămână pe buletin, alături de contracandidatul săi, indiferent dacă instanța de judecată va da curs sau nu solicitării Comisiei Electorale Centrale.


// console.log('no ads situation')