„Să fii Moș Crăciun e simplu”. Adu spiritul sărbătorilor în casa a 100 de familii social-vulnerabile

main
Foto: transilvaniareporter.ro

The Moldova Project recrutează voluntari/voluntare! Campania socială marca: Kaufland Moldova & AO The Moldova Project te invită să te alături echipei de voluntari/voluntare și să-i ajuți să colecteze produsele alimentare necesare pentru masa de sărbătoare a celor peste 600 de persoane beneficiare ai campaniei.

Sărbătorile de Anul Nou sunt cele mai importante sărbători pentru majoritatea familiilor de moldoveni, aducând cu ele stări de bine, fericire și liniște sufletească. În cazul familiilor social-vulnerabile cu numeroși copii, orice zi de sărbătoare accentuează starea de sărăcie și neajunsurile din gospodărie.

„Intervenția noastră cu donații de produse alimentare nu doar că va reduce problema malnutriției din aceste familii, dar și va ajuta ca, copiii să nu fie privați de beneficiile unei mese de Anul Nou în familie”, spun reprezentanții care au lansat compania.

Voluntarii vor fi implicați în următoarele activități:
#1. Amenajarea spațiului colectei;
#2. Informarea cumpărătorilor magazinelor Kaufland despre desfășurarea campaniei;
#3. Oferirea scrisorilor cu necesitățile familiilor;
#4. Colectarea donațiilor în desaga Moșului;
#5. Celebrarea cu donatorul.

Campania are drept scop implicarea și contribuția fiecăruia pentru a reuși să suplinirea necesităților de produse alimentare, pentru masa de sărbătoare a circa 100 de familii social-vulnerabile din Republica Moldova.

Dacă dorești să devii voluntar(ă), accesează acest link.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente