Maria Tauber: Vă garantez că, până în 1 iulie, la Bălți, vor ajunge 70 de mijloace de transport noi

Candidatul Partidului „Șor” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber, dă asigurări că, până în 1 iulie, va aduce 70 de mijloace de transport noi, iar locuitorii orașului se vor deplasa în siguranță și confort. Anunțul a fost făcut de Marina Tauber, într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook.

Foto: partidulsor.md

„Vă anunț public, asumat și responsabil, că, până în data de 1 iulie 2022, în municipiul Bălți, vor veni 70 de unități de transport noi. Vă rog să mă ascultați cu atenție și să vă notați această dată pentru ca, peste jumătate de an, să vedeți dacă m-am ținut sau nu de cuvânt”, a declarat candidatul Partidului „Șor” pentru funcția de primar al municipiului Bălți.

Marina Tauber îi asigură pe bălțeni că aceasta nu este o promisiune electorală goală, ci este o decizie asumată, verificată și coordonată, ceea ce îi permite să afirme cu toată certitudinea că va rezolva problema transportului public din Bălți.

„Repet încă o dată, până în 1 iulie, locuitorii din Bălți vor circula cu mijloace de transport moderne, confortabile și sigure, care vor ajunge în toate punctele orașului și suburbiilor municipiului - Elizaveta și Sadovoe. Vă asigur că nu veți mai întâmpina dificultăți atunci când veți merge la serviciu, grădiniță sau școală și că veți ajunge la destinație în siguranță”, a conchis candidatul Partidului „Șor” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber.

Cel de-al doilea tur al alegerilor locale noi de la Bălți are loc duminică, 5 decembrie. (P.)


Pub