Alaiba, după conferința Nataliei Moloșag: Cel mai penibil anunț de demisie

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba se pare că nu e mulțumit de explicațiile publice prezentate de Avocata Poporului, Natalia Moloșag, privind „consilierul” său personal, care a fost condamnat pentru proxenetism, Dumitru Godorog.

Foto: UNIMEDIA

„Cel mai penibil anunț de demisie”, a scris deputatul, chiar dacă Moloșag nu s-a grăbit să-și anunțe demisia din funcție.

 Avocata Poporului, după două zile de tăcere, a ieșit cu explicații privind „implicarea în activitatea oficiului” a unui oarecare Dumitru Godorog, fost condamnat pentru proxenetism.

Natalia Moloșag nu a demisionat, cum i-au cerut mai mulți lideri și ONG-uri, dar a declarat că este supusă mai multor „atacuri” pentru că intenționa să facă dezvăluiri despre activitățile anterioare ale instituției pe care o reprezintă.

După informațiile apărute, ONG-urile au cerut explicații în regim de urgență. Natalia Moloșag a fost numită în funcția de Avocat al Poporului, în cadrul ședinței Parlamentului din 23 septrembrie, pentru un termen de 7 ani. Candidatura acesteia a fost votată de 57 de deputați PAS. Contracandidatul acesteia, Andrei Brighidin, a acumulat un singur vot, din partea BCS. Natalia Moloșag a recunoscut, fiind întrebată de deputații BCS, că a reprezentat-o, timp de 15 ani, în calitate de avocat, pe președinta țării, Maia Sandu.ONG-urile au cerut explicații

Natalia Moloșag a recunoscut, fiind întrebată de deputații BCS, că a reprezentat-o anterior, în calitate de avocat, pe președinta țării, Maia Sandu.


Pub