„Să fim mai buni de sărbători”. USM lansează o campanie caritabilă de Crăciun

În preajma sărbătorilor de iarnă Universitatea de Stat din Moldova (USM), în colaborare cu Biserica „Întâmpinarea Domnului” lansează Campania de Crăciun „Cu drag din inimile USM- iste” care se va desfășura în perioada 1 decembrie 2021 – 14 ianuarie 2022.Acțiunea are ca scop strângerea de donații pentru 500 de copii aflați în centrele de plasament și 200 de persoanele în etate.

Foto: UNIMEDIA

Doritorii de a se alătura campaniei noastre pot dărui jucării, rechizite, cărți, fructe, dulciuri, alimente ambalate, haine și/sau încălțăminte, produse igienico-sanitare. Articolele vestimentare și/sau încălțăminte nu trebuie să fie neapărat noi, însă trebuie să fie într-o stare bună, să se preteze pentru un cadou de sărbători.

Cadourile pot fi aduse între orele 10:00 – 16:00 la Biserica „Întâmpinarea Domnului”. Menționăm că campania se va desfășura cu respectarea obligatorie a tuturor măsurilor de

protecție împotriva virusului Covid-19.

Pentru informații suplimentare îl puteți contacta pe Părintele Octavian MOȘIN la nr. de tel. 079481586 sau scrie un e-mail la următoarea adresă electronică: mosin.octavian@gmail.com .


Pub