Șefa statului i-a oferit eurodeputatului Siegfried Mureșan „Ordinul de Onoare”

Șefa statului Maia Sandu s-a întâlnit astăzi cu câțiva membri ai delegației Parlamentului European la Comitetul Parlamentar de Asociere UE - Republica Moldova, eurodeputații Siegfried Mureșan, Ramona Strugariu, Vlad Nistor și Maria Grapini. Potrivit unui comunicat al instituției prezidențiale, Sandu le-a mulțumit pentru tot sprijinul acordat țării noastre de instituțiile europene atât în contextul pandemiei de Covid-19, cât și ca răspuns la criza gazelor.

Foto: presedinte.md
Aceștia au vorbit despre prioritățile Republicii Moldova în relația cu UE și le-a transmis că integrarea europeană rămâne o prioritate cheie pentru noi.

La finalul întrevederii, i-am conferit eurodeputatului Siegfried Mureșan, președinte al Delegației Parlamentului European la Comitetul Parlamentar de Asociere Uniunea Europeană - Republica Moldova, „Ordinul de Onoare”.

„Am acordat această distincție în semn de apreciere pentru susținerea obiectivului nostru de integrare europeană și a eforturilor de consolidare a proceselor democratice în Republica Moldova. De mai mulți ani, Siegfried Mureșan este un prieten de încredere și un promotor al intereselor țării noastre în instituțiile Uniunii Europene, iar astfel ne ajută să construim o viață mai bună pentru toți cetățenii noștri”, se arată în comunicat.




Pub