Antrenorul naționalei de fotbal a Moldovei, Roberto Bordin, a demisionat

comentariul-lui-roberto-bordin-dupa-infrangerea-umilitoare-a-nationalei-de-fotbal-in-meciul-cu-danemarca-eu-sunt-psihologul-lor-video-163996-1617101494

Antrenorul principal al ehipei naționale de fotbal, Roberto Bordin, a demisionat din funcție. Tehnicianul a anunțat decizia pe una din rețelele de socializare.

„Astăzi se încheie experiența mea cu Federația Moldovenească de Fotbal ca manager al echipe naționale. A fost un an fructuos de muncă, care mi-a permis să dezvolt noi experiențe de viață. Vreau să le mulțumesc Federației, Președintelui ei, tuturor femeilor și bărbaților care o alcătuiesc. Îi doresc Moldovei să continue creșterea și dezvoltarea structurilor și resurselor pentru îmbunătățirea generală a fotbalului”, a menționat italianul.

Roberto Bordin a fost numit pe banca naționalei în luna februarie a anului curent. Italianul s-a născut pe 10 ianuarie 1965 la Zawiya, Libia. Acesta a condus 12 partide pentru naționala noastră, reușind să obțină o singură victorie în fața Azerbaijanului, un egal în fața Insulelor Feroe și 10 înfrângeri.

Naționala Moldovei a mai fost pregătită până acum de 13 antrenori, inclusiv de șapte tehnicieni străini: Ivan Danilianț (Austria), Viktor Pasulko (Germania), Gabi Balint (România), Ștefan Stoica (România), Igor Dobrovolski (Rusia), Semen Altman (Ucraina) și Engin Fırat (Germania).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente