(sondaj) Spînu și Ceban, pe aceeași poziție în topul politicienilor activi: Cine se bucură de încrederea moldovenilor

Președinta Maia Sandu în continuare se bucură de cea mai multă încredere din partea cetățenilor, potrivit unui nou sondaj realizat de iData. Datele arată că pe locul doi se situează liderul PSRM, Igor Dodon, iar pe locul trei Ilan Șor. Următoarele poziții sunt ocupate de președintele PCRM, Vladimir Voronin, fostul primar de Bălți, Renato Usatîi ș.a.

Foto:

În top se regăsește și primarul capitalei, Ion Ceban, președintele Parlamentului, Igor Grosu, prim-ministra, Natalia Gavrilița, deputata Marina Tauber ș.a.

Topul politicienilor activi în ultimele 30 de zile este condus de președinta țării, Maia Sandu, fiind urmată de liderul PSRM, Igor Dodon, și prim-ministra, Natalia Gavrilița.

Ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu, și primarul capitalei, Ion Ceban, se află pe aceeași poziție în clasament.

Acest studiu a fost efectuat în baza unui sondaj național reprezentativ efectuat față-în-față pe 1047 respondenți. Eroarea maximă de eșantionare este de 2.9%, iar numărul de localități incluse în eșantion este de 267, din toate raioanele, municipiile Chișinău, Bălți și UTA Găgăuzia, inclusiv 5 localități din Stânga Nistrului.


Pub