Sondaj: Nicolai Grigorișin pierde din electorat, iar Marina Tauber atrage tot mai mulți simpatizanți ai candidaților din primul tur

Cei mai mulți dintre locuitorii Bălțiului care au votat pentru alți candidați în turul I al alegerilor din Bălți o vor vota pe candidatul Partidului „Șor”, Marina Tauber, în cel de-al doilea tur. Mai mult, șapte la sută dintre votanții lui Nicolai Grigorișin din primul tur au migrat la Marina Tauber, arată datele unui sondaj, publicat astăzi de iData.

Foto: Colaj UNIMEDIA

Astfel, potrivit datelor, 20 la sută dintre votanții candidatului PAS, Boris Marcoci, 28 la sută dintre cei care l-au votat pe candidatul BeCS, Alexandr Nesterovschi, și 33 la sută dintre votanții candidatului partidului „Patrioții Moldovei”, au ales să o voteze duminică pe Marina Tauber.

Sondajul mai arată că Marina Tauber și-a păstrat, în mare parte electoratul din primul tur, 87 la sută fiind gata să o suțină și în turul II, în timp ce pentru Grigorișin vor vota 75 la sută dintre cei care l-au susținut acum o săptămână.



Pub