„Cadou sub brad” de până la 50 mii lei pentru clienții unei întreprinderi municipale. Care este condiția

Clienții întreprinderii municipale Regia „Autosalubritate” pot avea parte de o surpriză plăcută în acest an. Aceștia vor fi scutiți de plata penalităților în sumă de până la 50 de mii de lei, în cazul în care își plătesc datoriile curente până la 31 decembrie 2021.

Foto: Facebook/ Regia Autosalubritate

„Campania a fost lansată pe 16 noiembrie 2021 și se numește „Sărbători de iarnă fără datorii”. Are menirea de a sensibiliza opinia publică și de a responsabiliza clienții noștri pentru achitarea datoriilor pe care le au. Este și un mesaj cu stimă și dragoste față de clienții noștri: le oferim posibilitatea să achite datoriile pe care le au față de noi, iar din partea noastră este iertarea parțială sau totală a penalităților pe care le au, în valoare de până la 50.000 lei”, a informat Igor Gîrlea, directorul Regiei Autosalubritate, în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor municipale.

„Avem datornici care au penalități și mai mari de 50.000 lei și vrem să le atragem atenția că nu este tocmai bine să rămână cu datorii până la sfârșitul anului. Noi le oferim posibilitatea să înceapă anul fără datorii și să se concetreze pe lucruri mai importante decât ar fi relațiile cu Autosalubritatea”, a mai precizat Igor Gîrlea.

„Pentru a beneficia de scutire este necesar:
1. Să achitați datoria integral.
2. Să depuneți cererea la adresa de e-mail, inforegiaauto@gmail.com sau s-o depuneți în cancelaria întreprinderii.

Scopul campaniei în cauză este să aducem în fiecare familie o mică parte din spiritul sărbătorilor de iarnă, care de obicei vine cu multe cadouri și surprize plăcute.
Î.M. Regia „Autosalubritate” își propune să asigure confortul prin servicii performante și moderne de salubrizare a municipiului Chișinău, să contribuie la o dezvoltare durabilă a societăți, precum și să contribuie la eforturile comunității de protejare a mediului. Grăbiți-vă să participați și începeți un An Nou fără datorii!”, se menționează într-o postare pe pagina Regiei Autosalubritate.



Pub