Polițiștii de frontieră, primii la doza 3 de vaccin anti-Covid: Vasiloi, printre cei care și-au administrat booster-ul

Șeful poliției de frontieră, Rosian Vasiloi, alături de alți ofițeri și-au administrat doza a 3-a a vaccinului anti-Covid. Doza booster se administrează angajaților Poliției de Frontieră care au suportat boala Covid-19, fiind vaccinați cu schema completă, după perioada de 6 luni de la însănătoșire.

Foto: colaj

„Trebuie să conștientizăm că virusul de tip Covid-19 încă prezintă un pericol pentru viață. Și ce este mai strașnic că acest virus evaluează și devine mult mai greu de luptat cu el…Pandemia ne-a epuizat pe toți, însă dorința de viață este mult mai puternică. De aceea vă îndemn să continuați lupta cu aceeași responsabilitate și grijă față de propria sănătate și a celor dragi. Vaccinați-vă și asigurați-vă un viitor fără virusul Covid-19! Astăzi, împreună cu alți colegi de la IGPF am administrat doza booster. Da, eu m-am imunizat și cred că anume vaccinul anti-Covid-19 este șansa reală de a reveni la viața normală. Mă simt bine!” a menționat șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi după procedura de imunizare cu doza booster de vaccin anti-Covid-19.

De menționat că până în prezent 78.38% din numărul total de polițiști de frontieră sunt imunizați împotriva Covid-19 cu una sau două doze de vaccin, în dependență de serul administrat. 

Astăzi a fost dat startul administrări dozei booster în Moldova.


Pub