(video) Un șofer beat criță, la un pas de a lovi un pieton. Reacția sa, după ce a fost testat cu aparatul drager

Un șofer beat criță a fost îndepărtat de la volanul automobilului pe care îl conducea, după ce a fost la un pas de a călca un pieton, potrivit martorilor. Mașina sa a fost ridicată și transportată la parcarea specială, iar pe numele conducătorului auto a fost pornită o cauză penală.

Foto: captura ecran

Incidentul s-a produs în seara zilei de sâmbătă. Ofițerii de patrulare implicați în serviciu în sectorul Botanica au primit informația potrivit căreia, la intersecția străzii Hristo Botev cu bulevardul Dacia din Chișinău, șoferul unui Citroen conduce în stare de ebrietate. Când au ajuns inspectorii de patrulare la fața locului, șoferul beat deja fusese înlăturat de la volanul mașinii de către alți participanți la trafic.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, vizibil în stare de ebrietate, a fost îndreptat către Dispensarul Republican de Narcologie, pentru a fi testat cu aparatul drager. Potrivit rezultatului afișat pe ecranul aparatului, acesta avea o concentrație de alcool de 1,44 mlg/l în aerul expirat.

Mașina a fost ridicată și transportată la parcarea specială, iar pe numele conducătorului auto a fost pornită o cauză penală, pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat.




În acest context, poliția îndeamnă șoferii să nu-și pună în pericol viața proprie și pe a celorlalți participanți la trafic.

Totodată, dacă sunteți martor al unei tentative de conducere a automobilului sub influența alcoolului, anunțați imediat Poliția, pentru a nu fi complicele unei tragedii.


Pub